Projecten

Wij gaan voor een energiezuinige wereld!

Projecten

Bent u op zoek naar projectverlichting? Voor zowel winkels, kantoren als voor andere verlichting binnen uw bedrijf bieden wij u de keuze uit A-merken of alternatieven. Bij grotere aantallen kunt u hiervoor uiteraard een aantrekkelijke projectkorting krijgen. U kunt bij ons terecht voor projectverlichting op het gebied van professionele winkelverlichting, kantoorverlichting -en bureauverlichting voor werkplekken en displayspots voor stands op beurzen.

U kunt uw aanvraag per email sturen en wij maken dan een passende offerte voor u.

Let’s Build Something Together

Een goed lichtplan kan veel voor u betekenen. Het bepaalt de sfeer, de functionaliteit en de uitstraling van elke ruimte. Uw lichtplan begint met ons bezoek op locatie en het maken van een “doelenplattegrond”.

Het doel van de ruimte bepaalt welke verlichting het beste is. Bepaalde soorten verlichting creëren rust, andere zorgen voor motivatie and concentratie.

Maatwerk voor elke ruimte.

We realiseren projecten voor:

HORECA

WINKELS

BEDRIJVEN EN KANTOREN

GEZONDHEID & VERZORGING

BUITENVERLICHTING

ONDERWIJS

Wist u dat een fijne werkplekverlichting de productiviteit van medewerkers met 40% kan verhogen?

Wist u dat een fijne werkplekverlichting de productiviteit van medewerkers met 40% kan verhogen? Uit onderzoek is gebleken dat veel werknemers beter presteren als de werkplekverlichting is afgestemd op specifieke werkzaamheden. Passende verlichting zorgt voor een betere concentratie en minder vermoeidheid. Daarnaast kunt u tot wel 60% besparen op uw energiekosten voor verlichting. Slimme ondernemers investeren daarom in een uitgedacht lichtplan.

Conctacformulier

Kastanjelaan 400 | 5616LZ | EINDHOVEN NEDERLAND

+31 (0)85 500 00 27

+31 629 32 59 95

Maandag - Vrijdag

09:00 – 17:00uur

Financiële informatie

KVK: 93821786